Vår butik

I butiken erbjuder vi ett mycket stort urval av både ramar och passepartouter. Du kan också välja mellan flera olika tavelglas. Till dina mest värdefulla inramningar finns tavelglas med 99 % UV-skydd. Vi använder oss bara av de bästa materialen som finns på marknaden, så Du kan känna dig trygg när du lämnar in dina arbeten hos oss. Vi hjälper dig med tips och råd så att din inramning skyddas på bästa sätt och får den bästa estetiska utformningen.

Elsie-Marie Pihl

Rammakare sedan 2004 efter 25 år som postansälld. Dekoratörsutbildning/gymnasiet. Kurs Kvalificerad konstinramning 2004 genom Glasbranchföreningen. 1:a pris i SM i Konstinramning 2008. Målar på fritiden och är engagerad i föreningslivet i Blackstad.

Annika Kaspersson Nilsson

Rammakare sedan 2010 började som praktikant och numera som anställd. Estetiskt program/gymnasiet. Bild och form, konsthantverk samt vävning/Oskarshamns folkhögskola. Målar och väver på fritiden.

 

2023 !

MÅNDAG 9 JANUARI  STÄNGT på grund av familjeskäl.

TISDAG 10 JANUARI har vi öppet som vanligt igen, se tider här nedan.

Våra ORDINARIE ÖPPETTIDER  är Måndag – Fredag kl 10.00 – 17.00  Andra dagar och tider enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna före besök för att försäkra dig om att ”vi säkert finns på plats”  Tel 070-366 06 71    Det kan ju vara sjukdom eller andra oförutsedda händelser som gör att vi måste stänga akut.

Alltid stängt Trettondagsafton, Påskafton, Midsommarafton, Julafton & Nyårsafton.

Inlämning

Boka gärna en tid, det underlättar för din egen och även för vår planering.

Tel nr: 070 – 366 06 71

Huvudmeny